Evenementaanbieder

De evenementaanbieder is degene die het evenement organiseert. Hieronder lees je wat jij als evenementaanbieder allemaal kan op de CIT-website.  

Dasboard

Als je inlogt kom je direct op jouw dasboard terecht. Hier zie je direct jouw evenementen waarvan nog actie van je wordt vereist. Daarnaast zie je onder statistieken de statistieken van de evenementen die je als voorkeur hebt ingesteld (dit kan onder 'mijn profiel'). 

Sportevenement aanmaken

Als evenementaanbieder kun je jouw internationale topsportevenement op de CIT-website aanmaken. Hiermee worden alle gegevens geborgd op één plek. Je maakt een evenement aan via 'sportevenement aanmaken'. Vul vervolgens de getoonde vragenlijsten in, en jouw evenement is aangemaakt. 

Zodra jouw evenement is aangemaakt, kun je deze terugvinden op jouw dashboard. Is het bid van het evenement al toegekend? Dan is het evenement vanaf nu ook te zien op de Topsportevenementen kalender. Ambities zijn niet zichtbaar op de kalender. 

Sportevenementen beheren

Het is te allen tijde mogelijk om aanpassingen te doen in de evenementen die je hebt aangemaakt. Dit doe je op de pagina 'sportevenement beheren'. Bijvoorbeeld wanneer je evenement van de ambitiefase is overgegaan naar een toegekend bid of de locatie(s) van je evenement bekend zijn geworden. Daarnaast zijn er ook vragen beschikbaar die je pas na afloop van het evenement kan invullen.
Via deze pagina kun je ook de statistieken van dit specifieke evenement bekijken.

Koppelen gast aan jouw evenement

Verder is het mogelijk om een gast te koppelen aan jouw evenement. De gast is iemand die betrokken is bij het evenement zoals bijvoorbeeld een gemeente of provincie. De gastgebruiker kan de data van het evenement inzien maar hier geen aanpassingen in maken.

*Op dit moment is het nog niet mogelijk om zelf een gast aan een evenement te koppelen. Wil je graag een gast koppelen? Neem dan contact met ons op. 

** Organiseer je het evenement samen met een andere partij? In de toekomst zal het ook mogelijk zijn om een medeorganisator aan een evenement te koppelen. Een medeorganisator die ook aanpassingen kan maken aan het evenement. Zodra dit mogelijk is, volgt er een update hierover.

Statistieken

Op de pagina statistieken kun je uitgebreide statistieken bekijken van alle evenementen. Daarnaast is het ook mogelijk om te filteren op specifieke evenementen, waardoor je in staat bent om deze data met elkaar te vergelijken.