Modelaanpak Evenementen

De Modelaanpak Evenementen biedt een gestructureerde, projectmatige aanpak voor de verwerking en organisatie van (internationale) topsportevenementen. Het zorgt ervoor dat jij als organisator stap voor stap je ideeën op papier kunt zetten.

De Modelaanpak Evenementen loopt van de ambitiefase tot de evaluatie na afloop van het evenement. Tijdens de ambitiefase ga je als evenementenorganisator de ambities die je hebt concreet maken en uiteindelijk ook vormgeven door een bid in te dienen en te presenteren bij de internationale federatie. Wanneer het bid is toegekend, kan de organisator aan de slag met het faseren, beheren en organiseren van het evenement. 

In de Modelaanpak Evenementen staat uitgebreidere documentatie en voorbeelden, zoals haalbaarheidsonderzoeken, projectplannen, personeelsplannen en projectteams. Al deze voorbeelden zijn makkelijk toe te passen op het eigen internationale topsportevenement. Om de  Modelaanpak Evenementen te kunnen gebruiken, heb je een account nodig.   

Wanneer kom je in aanmerking voor een account op de CIT-website? 

  • Je bent een organisator van een internationaal topsportevenement.
  • Je bent werkzaam, of betrokken, als medewerker van een sportbond op het gebied van evenementen of evenementenbeleid.  
  • Je bent werkzaam als medewerker van een provincie op het gebied van sportevenementen. 
  • Je bent werkzaam als medewerker van een gemeente op het gebied van sportevenementen. 
  • Je bent werkzaam als medewerker van een sportmarketingbureau op het gebied van sportevenementen. 

Voldoe je aan een van bovenstaande criteria? Log dan in of maak hier je account aan: Account aanmaken CIT-website *

*Het is op dit moment nog niet mogelijk om in te loggen. Zodra dit wel mogelijk is wordt er een nieuwsbericht hierover geplaatst op de website.