Topsportevenementen Monitor (TEM)

De Topsportevenementen Monitor op de CIT-website geeft inzicht in de verschillende internationale topsportevenementen in Nederland. Zoals wanneer deze evenementen in Nederland plaatsvinden en welke doelgroepen de evenementen bereiken. Evenementorganisatoren kunnen vanaf nu zelf hun evenementen toevoegen aan de topsportevenementen kalender om meer zichtbaarheid onder de websitebezoekers te creëren. 

Staan jouw internationale topsportevenementen al in de Topsportevenementen Monitor? Zo niet, voeg ze dan zo snel mogelijk toe! 

Terug naar Algemeen

Op deze pagina vind je meer informatie voor gebruikers van de Topsportevenementen Monitor. Toegang tot de Topsportevenementen Monitor en de Modelaanpak Evenementen krijg je door in te loggen/een account aan te maken via deze link.

Op basis van de Topsportevenementen Monitor wordt 2 keer per jaar de rapportage Topsportpodium NL gemaakt. Deze rapportage wordt gedeeld met de Tweede Kamer en alle relevante stakeholders. Hiermee willen we de ontwikkelingen van internationale topsportevenementen in Nederland in kaart brengen en daarmee ook het gesprek aangaan met stakeholders.  

Om het overzichtelijk te maken, kun je hieronder kiezen vanuit welke rol jij betrokken bent bij een evenement. Vervolgens vind je een omschrijving wat de mogelijkheden als gebruiker voor jou zijn.