Ambitiehouder

Alle informatie voor de ambitiehouder van een internationaal topsportevenement

Terug naar Topsportevenementen Monitor (TEM)

De ambitiehouder is degene die het evenement organiseert. Hieronder lees je wat jij als ambitiehouder allemaal kan op de CIT-website.  

Dasboard

Als je inlogt kom je direct op jouw dasboard terecht. Hier zie je jouw evenementen waarvan nog actie van je wordt vereist. Daarnaast zie je onder statistieken de statistieken van de evenementen die je als voorkeur hebt ingesteld (dit kan onder 'mijn profiel'). 

Sportevenement aanmaken

Als ambitiehouder kun je jouw internationale topsportevenement op de CIT-website aanmaken. Hiermee worden alle gegevens geborgd op één plek. Je maakt een evenement aan via 'sportevenement aanmaken'. Vul vervolgens de getoonde vragenlijsten in, en jouw evenement is aangemaakt. 

Zodra jouw evenement is aangemaakt, kun je deze terugvinden op jouw dashboard. Is het bid van het evenement al toegekend? Dan is het evenement vanaf nu ook te zien op de Topsportevenementen kalender. Ambities zijn niet zichtbaar op de kalender. 

Sportevenementen beheren

Het is te allen tijde mogelijk om aanpassingen te doen in de evenementen die je hebt aangemaakt. Dit doe je op de pagina 'sportevenement beheren'. Bijvoorbeeld wanneer je evenement van de ambitiefase is overgegaan naar een toegekend bid of de locatie(s) van je evenement bekend zijn geworden. Daarnaast zijn er ook vragen beschikbaar die je pas na afloop van het evenement kan invullen.
Via deze pagina kun je ook de statistieken van dit specifieke evenement bekijken.

Koppelen mede-ambitiehouder of gast aan jouw evenement

Verder is het mogelijk om een mede-ambitiehouder of gast te koppelen aan jouw evenement.

De mede-ambitiehouder is een medeorganisator van het evenement. Bv. als je als bond samen met een sportmarketingbureau een evenement organiseert. De mede-ambitiehouder heeft dezelfde rechten op het evenement als de ambitiehouder en kan dus alle gegevens invoeren en/of bewerken. Op deze manier kun je er samen voor zorgen dat alle informatie over het evenement compleet is en heb je de informatie op 1 plek geborgd. 

De gast is iemand die betrokken is bij het evenement zoals bijvoorbeeld een gemeente of provincie. De gastgebruiker kan de data van het evenement inzien maar hier geen aanpassingen in maken.

Via de sportevenement beheren pagina kun je mede-ambitiehouders en gasten koppelen aan jouw evenement. Klik onderaan de pagina op 'organisatie toevoegen'. Vervolgens kies je de organisatie die je wilt toevoegen en de rol die ze hebben. Het is ook altijd mogelijk om een organisatie weer te verwijderen. 

Statistieken

Op de pagina statistieken kun je uitgebreide statistieken bekijken van alle evenementen. Daarnaast is het ook mogelijk om te filteren op specifieke evenementen, waardoor je in staat bent om deze data met elkaar te vergelijken.