Gemeente of provincie (gast)

Alle informatie voor de gasten gekoppeld aan een internationaal topsportevenement

Terug naar Topsportevenementen Monitor (TEM)

Een gast kan door de ambitiehouder of de mede-ambitiehouder gekoppeld worden aan een evenement. Bv. een gemeente of provincie die betrokken is bij het evenement maar het niet organiseert. Hieronder lees jij wat je als gast allemaal kan op de CIT-website.

Dasboard

Als je inlogt kom je direct op jouw dasboard terecht. Hier zie je de evenementen waar je aan gekoppeld bent en die je kunt bekijken. Daarnaast zie je onder statistieken de statistieken van de evenementen die je als voorkeur hebt ingesteld (dit kan onder 'mijn profiel'). 

Sportevenement bekijken

Als de ambitiehouder jou gekoppeld heeft aan een evenement, heb jij de mogelijkheid om de vragenlijsten van dit evenement in te zien. Je kunt deze alleen bekijken en niet aanpassen. Dit doe je door naar de pagina 'sportevenement beheren' te gaan. Hier zie je alle evenementen staan waaraan jij gekoppeld bent als gast. Daarnaast kun je via deze pagina ook de specifieke statistieken van dit evenement bekijken. 

* Zijn er geen evenementen zichtbaar? Dan ben je nog niet gekoppeld aan een evenement. 

Statistieken

Op de pagina statistieken kun je uitgebreide statistieken bekijken van alle evenementen. Daarnaast is het ook mogelijk om te filteren op specifieke evenementen, waardoor je in staat bent om deze data met elkaar te vergelijken.