Mede-ambitiehouder

Alle informatie voor de mede-ambitiehouder van een internationaal topsportevenement

Terug naar Topsportevenementen Monitor (TEM)

De mede-ambitiehouder is degene het evenement samen organiseert met de ambitiehouder. Hieronder lees jij wat je als mede-ambitiehouder allemaal kan op de CIT-website. 

Dasboard

Als je inlogt kom je direct op jouw dasboard terecht. Hier zie je jouw evenementen waarvan nog actie van je wordt vereist. Daarnaast zie je onder statistieken de statistieken van de evenementen die je als voorkeur hebt ingesteld (dit kan onder 'mijn profiel'). 

Evenementen waaraan je gekoppeld bent als mede-ambitiehouder

De ambitiehouder van een evenement kan een mede-ambitiehouder of gast te koppelen aan zijn/haar evenement.

De mede-ambitiehouder is een medeorganisator van het evenement. Bv. als je als bond samen met een sportmarketingbureau een evenement organiseert. De mede-ambitiehouder heeft dezelfde rechten op het evenement als de ambitiehouder en kan dus alle gegevens invoeren en/of bewerken. Op deze manier kun je er samen voor zorgen dat alle informatie over het evenement compleet is en heb je de informatie op 1 plek geborgd. 

De gast is iemand die betrokken is bij het evenement zoals bijvoorbeeld een gemeente of provincie. De gastgebruiker kan de data van het evenement inzien maar hier geen aanpassingen in maken. Als mede-ambitiehouder kun je ook gasten aan het evenement koppelen.

Via de sportevenement beheren pagina koppelt de ambitiehouder jouw aan het evenement. Zelf kun je op deze pagina ook mede-ambitiehouders en gasten koppelen aan het evenement. Klik onderaan de pagina op 'organisatie toevoegen'. Vervolgens kies je de organisatie die je wilt toevoegen en de rol die ze hebben. Het is ook altijd mogelijk om een organisatie weer te verwijderen.

Sportevenementen beheren

Het is te allen tijde mogelijk om aanpassingen te doen in de evenementen waaraan je bent gekoppeld. Dit doe je op de pagina 'sportevenement beheren'. Bijvoorbeeld wanneer je evenement van de ambitiefase is overgegaan naar een toegekend bid of de locatie(s) van je evenement bekend zijn geworden. Daarnaast zijn er ook vragen beschikbaar die je pas na afloop van het evenement kan invullen.
Via deze pagina kun je ook de statistieken van dit specifieke evenement bekijken.

Statistieken

Op de pagina statistieken kun je uitgebreide statistieken bekijken van alle evenementen. Daarnaast is het ook mogelijk om te filteren op specifieke evenementen, waardoor je in staat bent om deze data met elkaar te vergelijken.